YogaLates nye/medium

Kurs id : 106
Yoga-Pilates-Reformer
Tirsdag kl.1800 - 1900
Pedagog: Cyrena Drusine

Beskrivelse

Tirsdag kl. 1800 - 1900. Lotussalen. Instruktør: Cyrena Drusine.  Nivå: Nye/medium.

YogaLates er en dynamisk time hvor man benytter både tradisjonelle og utradisjonelle Yoga og Pilates øvelser. Hos oss tilbyr vi nybegynner/medium- og medium/øvet nivå. Det betyr at dersom du ikke har kjennskap til disse treningsformene fra før, passer det fint å starte på vårt nybegynner/medium kurs.

Klassene starter typisk med en oppvarmingsdel med fokus på pust. Videre beveger vi oss gjennom stående sekvenser gjerne basert på yogaens tradisjonelle solhilsner. Stående og sittende sekvenser vil ha flytende overganger. Timene avsluttes med rolige stillinger og savasana. Gjennom hele timen vil vi integrere Pilatesøvelser som underbygger yogastillingene slik at riktig plassering og styrke benyttes. Alle våre YogaLates timer inneholder en eller flere "core"-sekvenser, hvor det er spesiell fokus på styrke i mage og rygg.

Reduksjon av fysisk aktivitet og ensidig bruk av kroppen skaper ubalanse. Yoga og Pilates motvirker akkurat dette. Bedret fysisk mobilitet, bevissthet og styrke gjør at dagligdagse bevegelser kan utføres med letthet og økonomi.

Jevnt tempo som styres ved bruk av pusten gir deg tid til å kjenne etter og reflektere over det du driver med. En YogaLates time vil gjøre deg god og varm, samt gi deg en herlig følelse av velvære! 

 

Vår kursplan