Yoga fra gravide

Kurs id : 114
Yoga-Pilates-Reformer
Torsdag kl.1800 - 1900
Pedagog: Kristine Otnes

Beskrivelse

Torsdag kl. 1800 - 1900  Sal: Lotussalen.   Instruktør: Kristine Otnes.  Nivå: For alle.

Denne timen er til for deg og den lille i magen. For at dere skal ha det best mulig legger vi til rette for en time som bidrar til velvære og ro. Vi jobber med å øke  bevissthet rundt dyp pust, oppmyking og styrking av  hele kroppen, med yoga og pilates øvelser og avslutter hver time med en god avspenningsøkt.

I løpet av kursperioden får vi besøk av en jordmor. Hun vil fortelle om hva du og fødepartner kan forberede dere på i forbindelse med fødsel, og tar oss igjennom et naturlig fødselsforløp med fortellinger fra sin mangeårige erfaring som jordmor.

Vi er opptatt av at denne timen er til for nettopp deg og den lille – og tilpasser innholdet etter deres behov. Vi er avhengige av en åpen kommunikasjon for å få til dette – så ta kontakt ved slutten av kurskvelden dersom du har behov for en prat.

Det er åpent for deltakelse på kurset fra slutten av 1. trimester og frem til fødsel. Vi tilpasser kursvarigheten dersom det er behov for dette i forhold til ditt svangerskap. Ta gjerne kontakt for veiledning i forhold til din graviditet på: attic@attic.no.

Vår kursplan